Fra Friberg fysikalske

Postet av Mandal Cykleklubb den 21. Sep 2015

Friberg Fysikalske er stolt sponsor av Mandal Cykleklubb og ønsker å tilby alle medlemmer mulighet for spinning onsdager kl 1900-2000. Koster kr 990,- pr person og du har da din faste plass hver onsdag. Kontakt fysioterapeut Tomas Friberg for påmelding. Mob 41595458.Bruk av Meldings app

Postet av Mandal Cykleklubb den 10. Sep 2015

Bruk av APP’en vår.

Vår APP er tenkt brukt til meldingsformidling som invitasjon til trening, ritt og andre klubbrelaterte ting.

Den kan også brukes til å chatte med andre som har tatt i bruk APP’en.

Husk at når du starter en chat vil alle meldinger bli sendt ut til alle som er valgt, ha dette i bakhodet når du drar i gang en utveksling av meldinger med noen av de som er med i chatten, det blir veldig mye plinging/piping hos alle hvis dette skjer og som kanskje ikke er så interessant for de andre som ikke er med i diskusjonen.

Ønsker du derfor å chatte med enkelte i opprinnelig melding, start en ny chat med de du vil ha med deg.

Generelt bør treningstips, matoppskrifter og annen sykkel relatert informasjon legges ut på FB, da dette vil bli liggende, WEB administrator har da mulighet til å kopiere inn fra FB og legge ut som blogg / artikkel på WEB’en, disse gode råd/oppskrifter vil de som i utgangspunktet ikke ble valgt ut i chatten dermed få tilgang til.

Når en Chat avsluttes vil tipsene forsvinne og det er dumt.

Rent generelt bør man tenke seg litt om når meldinger sendes / og diskusjonen går «høy», det er kanskje ikke alt som egner seg til generell kringkasting, dette gjelder også FB.

MAO: tenk før du skriver og sender, dette gjelder for øvrig all kommunikasjon på nett.

Det vil komme en oppdatering som vil vise hvor mange som er valgt i en chat.

En god ide er kanskje å angi antall mottakere som er valgt når man starter en chat ??

mh WEB ansvarlig
Hans JørgenMCK'ere i Birken

Postet av Mandal Cykleklubb den 4. Sep 2015

Fra Lindesnes Avis:

For femte gangen krysset hun i helgen målstreken i klassikeren. Det ligger an til å bli flere starter ettersom det er mannen som trekker i trådene når den store kontingenten med mandalitter setter kursen for Mjøs-traktene.

I år var det et tosifret antall fra vårt nedslagsfelt som hadde funnet sine plasser da bussen trillet ut av byen og satte kusen nordover. Svein Høksaas var en av dem. Veteranen har fullført 19 av de 23 birkebeinerrittene som har blitt arrangert.

Neste år er han klar for 20-årsjubileum. Aud Miriam har lyst til å få med seg det. Hun er derfor klar for minst en start til i rittet som har så stor tiltrekningskraft på syklister fra hele landet. Aud Miriam er ikke så sikker på om hun hadde vært en del av det store startfeltet om det ikke hadde vært for at hennes bedre halvdel lokket henne med. Jomfruturen ble en såpass positiv opplevelse at hun ønsket seg tilbake året etter Siden har hun vært med.

Plass for alle

– Jeg har sansen både for rittet og turen. Det fine med Birkebenerrittet er at det er plass både for eliten og de som ikke har andre ambisjoner enn å fullføre. Det er nok en av rittets suksessfaktor. Jeg ble imponert over at det er så mange damer som deltar da jeg debuterte her. I vårt reisefølge er det ikke mer enn to syklister som representerer det kvinnelige kjønn. Jeg håper derfor det skal være mulig å få med flere neste år, sa 44-åringen til Lindesnes søndag.

Hun synes det er kjekt at Birkebeinerrittet går i litt annet terreng enn det de er vant med fra Mandal og heimfylket. Høksaas legger ikke skjul på at traseen er forholdsvis kupert og utfordrende. Det er mage høydemeter som skal forseres før deltakerne er fremme på Lillehammer. Flere av de tøffeste stigningene ligger 900 meter over havet.

Tøffe stigninger

Aud Miriam er av den oppfatning at det er en fordel å være godt forberedt når de bratteste og mest kravene bakkene skal forseres i Birkebeinerrittet. Hun brukte Nordsjørittet som er det største sykkelrittet sør for Dovre som oppkjøring til Birken som er en fin avslutning på sykkelsesongen. Den lokale troppe feiret at de hadde fullført med god mat og drikke på Hafjell. Banketten i Gudbransdalen har blitt turens høydepunkt for Mandal-sliterne.

– Det er som sagt plass for flere både på bussen og i reisefølget. Birken kan være et passende treningsmål. Stemningen og folkelivet gjør at dette arrangementet skiller seg ut fra andre sykkelritt. Flere tusen tilskuere heiet oss frem da vi passerte Sjusjøen og andre steder langs løypa. De oppmuntret oss og gjorde det lettere å glemme slitet, sa en fornøyd femårsdebutant til lokalavisen.
Danmarkstur til Lystrup 14-17 April 2016

Postet av Mandal Cykleklubb den 29. Aug 2015
Fra Rune Myrmell 24.11

Hei alle sammen.
Vil bare minne om at det fremdeles er 7 ledige plasser til den sosiale treningshelgen i Danmark til våren. 14-17 april. Du velger selv om du/dere vil reise ned på torsdag (morgen eller ettermiddag) eller fredag. Vi er per i dag 25 påmeldte, men det er plass til flere. Det er flere par som reiser nedover og turen er åpen for alle som vil være med. Prisen blir på ca. 2000,- per person. Det inkluderer tur/retur med båt, overnatting i stort hus med badebasseng og boblebad og mat mens vi bor i huset. 😎😀🚴🏻


Lyst til å bli med på sosial treningshelg til Danmark til våren? Som i vår og tidligere år blir det også en tur våren 2016 🚴😅. Påmeldingen er nå åpnet og det er allerede 7 syklister påmeldt 😀. Vi reiser helgen 14-17 april. Nytt denne gangen er at til våren så skal vi ikke bo på et feriesenter. Vi skal heller ikke bo på vestkysten av Danmark. I år har jeg bestilt et helt hus, med plass til 32 personer. Huset er på 1400 kvm og har et stort badebasseng på 52 kvm og et boblebad til 8 personer ++++++ Deilig etter en lang dags sykkeltur. Følg ellers denne linken for fler detaljer om huset:

http://www.dansommer.no/…/lystrup/feriehus-32-personer-e5008?


Prisen vil jeg tro blir ca. som i år. Ca. Mellom 1500,- og 2000,-. Litt avhengig av hvor mange som bli med, skal dette dekke opphold, reise og mat på huset. Mat ellers på båten og på Jensens Bøfhus før vi reiser hjem på søndagen må dere selv betale. Buffet på båten kan bli inkludert i prisen, men det må jeg komme tilbake til etterhvert.

Det vil være mulighet for å reise ned på både torsdags ettermiddag og på fredags morgen. Vi reiser hjem samtidig på søndag kveld alle sammen.

Det er to hovedmål med turen. Det sosiale er det absolutt viktigste. Deretter er det et mål å komme i form til sesongen, med mange mil i bena - alt etter ambisjonsnivå.

Hiv dere med da vel, og meld dere på 😀😁 dette blir gøy. Påmelding må være bindende, da det er meg som privatperson som står for alt av bestilling og bærer ansvaret. Dersom du vil være med send meg en sms til 48891854, eller en epost til Rune.myrmell@powermail.no med navn, telefonnummer, alder på tidspunktet vi reiser og om du vil reise på torsdag eller fredag. Betaling kommer jeg tilbake til senere.

Hilsen Rune

P.s. Huset ligger på Øst-kysten i nærheten av Randers. Det betyr at det er kun mot nord-øst vi ikke kan sykle. Ellers kan vi sykle i alle himmelretninger 😀🚵🏿🚴


Danmarkstur 2016

Postet av Mandal Cykleklubb den 11. Aug 2015Fra Rune Myrmell har vi fått følgende glad melding:

Hei alle sammen.
Det vil også på våren i 2016 bli arrangert Danmarkstur. Dette er en treningshelg som skal ha det sosiale som hovedmål. I år var det 27 deltakere 😀. Jeg ønsker meg minst like mange deltakere i 2016.
Jeg kommer tilbake med mer informasjon etterhvert, utover høsten, men sett allerede nå av helgen 14-17. April. Det vil være mulig å dra nedover både på torsdag og fredag.
Ha en god sommer videre
😎
Mvh RuneSkalldyrrittet 8.8.2015

Postet av Mandal Cykleklubb den 6. Jul 2015

Mandal Cykleklubb vil også i år arrangere Skalldyrrittet og inviterer alle til et hyggelig og fint ritt.

Fremmøte ved Mandalshallen med prolog til Plantasjen hvor starten går. Så går det opp til Laudal og over til Konsmo, ned Audnedalen til Vigeland og om Hogganvik til mål på Bankeveien ved Mandalshallen. Rittet er ca 81 km med en fin bakke opp fra Laudal som krever sitt.

Vi vil i år servere fiskesuppe fra Kastellet og premier til alle deltakere etter målgang.

Påmeldingen er åpnet, så ikke vent til siste dag med påmelding. Startkontingent kr 380,- frem til 31/7.

Vi satser på sol og gode sykkelforhold i år og ønsker alle velkommen !
Påmelding: https://reg.eqtiming.no/?EventUID=16526Rittside: www.skalldyrrittet.no

Erling Salvesen

Leder Mandal Cykleklubb
Last ned invitasjonen her:https://content.bloc.net/files/1301/1638a8026c0f4df...
Sykle med Abid Raja ?

Postet av Mandal Cykleklubb den 13. Jun 2015
Tidsplan lørdag 20.6:
Oppmøte Lindesnes fyr: 0930
Avreise Lindesnes fyr: 1000
Vigeland: 1115-1130 - Vigeland sentrum.
Mandal: 1205-1220 - gågaten ved torget
Tangval: 1355 - ved fontenen (ingen stopp)
Høllen: 1405-1420 - ved vannet.
15:20: Ankommer Kristiansand - sykler inn i målområdet til Palmerittet.
15:20-1545: Abid møter arrangører av Palmerittet og hilser på syklister


Vi har fått følgende invitasjon Abid Raja : Start på Lindesnes 20/6. I sommer skal jeg sykle fra Lindesnes til Nordkapp. Under sykkelturen vil jeg gjerne møte deg! Ta med sykkelen din 20 juni på Lindesnes fyr klokken 09.40 og få med deg starten. Vi skal gjøre et kort stopp i Mandal ca 11.30 for å si hei til alle som har møtt opp, og om du har lyst kan du være med og sykle videre. Du trenger ikke å være noe sykkel-proff for å være med! Vi vil ha med alle, så det er bare å slå følge noen kilometer. På Stortinget jobber jeg til vanlig med transport: veier, tog, telelinjer og sykkelveier. Denne turen kommer til å handle om sykling. Hvorfor sykling er så gøy, hvorfor det er så sunt og hvorfor vi bør gjøre det oftere. Jeg håper du har tid til å komme for å si hei, det hadde vært gøy å se deg der! Hilsen Abid Q. Raja, Stortingsrepresentant Jeg håper flest mulig vil benytte sjansen til å hjelp Abid til en fin start på turen! Møt opp på Lindesnes eller i Mandal og følg med videre til Kristiansand som er målet den dager. Da er det Palemesus i Kristiansand. Så det kan bli en fin avslutning på dagen. Nærmere informasjon kommer!

FB: https://www.facebook.com/abid.raja
WEB: http://www.venstre.no/lokal/andre/abidsykler/mh Erling Salvesen
Leder Mandal CKMedlems antallet stiger

Postet av Mandal Cykleklubb den 3. Jun 2015

Vi er nå 167 medlemmer, hvorav 17 mellom 6 og 12 år og 11 mellom 12 og 19 år, det er 15 personer som er blitt meldt ut av klubben pga. manglende betaling.

mh Hans jørgen

Energi brød v/Per IvanThomsen

Postet av Mandal Cykleklubb den 21. Mai 2015

ENERGIBRØD

400 g mandler

250 g hasselnøtter

350 g solsikkekjerner

250 g tørket aprikos

300 g havregryn

5 ss honning

500 g grov rugmel

400 g hvetemel

1 pose tørrgjær

4 hele egg

2 ts salt

13 dl pisselunket vann


Knus nøttene og aprikosene i en foodprosessor. Ha det tørre oppi en eltemaskin og tilsett det pisselunkne vannet og elt på medium hastighet i ca. 10 min slik at det blir en tykk grøt. Hev det godt opp i bollen og deretter over i smurte brødformer og hev det opp igjen til kanten på formen. Stek i 45 min på 200 grader varmluft. Når brødet er stekt - legg det på rist og la det avkjøle minst 2 timer.

Vel bekomme
Hilsen Per IvanSkalldyrritet 2015

Postet av Mandal Cykleklubb den 20. Mai 2015
Når nærmer det seg påmelding til årets skalldyrritt som alltid er andre lørdag i August, se hjemme side for mere info:

www.skalldyrrittet.no

Følg medNy WEB

Postet av Mandal Cykleklubb den 12. Mai 2015
Vi har nå byttet til ny WEB leverandør for www.mandalck.com og www.skalldyrrittet.no.

Med denne endringer får vi en mere levende side av nye ting kan nevnes:

  • Aktivitets kalender
  • Arrangements oversikt
  • Kobling mot vår FaceBook side (ikke gruppe)
  • Kobling mot Instagam: #mandalck
  • Blogg muligheter for trenere og styret
  • Værvarsel og meteogram
  • Gå inn på sidene og se selv, ser der noe som bør endres evt noe som bør tilføyes send oss en mail på hjwoxen@broadpark.noNy skalldyr side

Postet av Mandal Cykleklubb den 12. Apr 2015


1310896674_resized.jpg


Her er våre nye sider