Sykkelsesongen 2017

Postet av Mandal Cykleklubb den 7. Nov 2016

Planleggingen av sykkelsesongen 2017 er i gang.


Team Sydspissen fortsetter i 2017 og er godt i gang med planlegging. Foreløpig er det enighet om å samarbeide om CLT og Telemark Tours med start i Skien.

Sykkel karusell i Lister/Mandal. Det skal arrangeres felles treninger på mange onsdager neste år. Dette er et tilbud for alle, men vi ønsker at flest mulig kommer. Om du kommer på terrengsykkel eller landevei, så er du like velkommen. Legges opp til turer på ca 1 time. For hver gang du er med, får du et lodd i trekning av premier ved sesong slutt. Topp gevinst er en tur til USA for 2. Det blir også en del andre fine premier. Men det viktigste er at du kommer og sykler. Du kan sykle turen når det passer deg den dagen, og de som ønsker å sykle i puljer gjør det. Dette er helt uhøytidelig og det er ikke tidtaking. Deltakelsen er gratis.

Turene vil være en del og fellestreningen til CLT. Mer informasjon kommer.

Kristiansand - Hovden.

Det planlegges 4 grupper.

1. 6.00 timer, kaptein Jan Åge Sakariassen, Lyngdal

2. 6.45 timer

3. 7.25 timer, kaptein Ole Jørgen Haven, MCK

4. 8.00 timer Alle skal med, lavterskel tilbud. (Må trenes noe for å klare det, 2-3 timer i uken)

Det jobbes med å finne fine kapteiner til gruppe 2 og 4. Så har du lyst til å være med å være med å planlegge og være med å gjennomføringen på noen av gruppene, så gi beskjed. :-)

Telemark Tours : Johnny Johnsen lager et felles opplegg for rittet som er i begynnelsen av juni. Han tenker på felles transport og overnatting. Det er mange forskjellige distanser fra 50 km, 130 km og 250 km. De som har vært med tidligere sier det er et veldig fint ritt til en fornuftig pris.

Dette var litt informasjon som jeg håper vil motivere til trening gjennom vinteren.

Jeg minner om felles spinning på lørdager 11 - 12 !

Møt opp, gratis for medlemmer av MCK.

Erling


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.