Danmarkstur til Lystrup 14-17 April 2016

Postet av Mandal Cykleklubb den 29. Aug 2015
Fra Rune Myrmell 24.11

Hei alle sammen.
Vil bare minne om at det fremdeles er 7 ledige plasser til den sosiale treningshelgen i Danmark til våren. 14-17 april. Du velger selv om du/dere vil reise ned på torsdag (morgen eller ettermiddag) eller fredag. Vi er per i dag 25 påmeldte, men det er plass til flere. Det er flere par som reiser nedover og turen er åpen for alle som vil være med. Prisen blir på ca. 2000,- per person. Det inkluderer tur/retur med båt, overnatting i stort hus med badebasseng og boblebad og mat mens vi bor i huset. 😎😀🚴🏻


Lyst til å bli med på sosial treningshelg til Danmark til våren? Som i vår og tidligere år blir det også en tur våren 2016 🚴😅. Påmeldingen er nå åpnet og det er allerede 7 syklister påmeldt 😀. Vi reiser helgen 14-17 april. Nytt denne gangen er at til våren så skal vi ikke bo på et feriesenter. Vi skal heller ikke bo på vestkysten av Danmark. I år har jeg bestilt et helt hus, med plass til 32 personer. Huset er på 1400 kvm og har et stort badebasseng på 52 kvm og et boblebad til 8 personer ++++++ Deilig etter en lang dags sykkeltur. Følg ellers denne linken for fler detaljer om huset:

http://www.dansommer.no/…/lystrup/feriehus-32-personer-e5008?


Prisen vil jeg tro blir ca. som i år. Ca. Mellom 1500,- og 2000,-. Litt avhengig av hvor mange som bli med, skal dette dekke opphold, reise og mat på huset. Mat ellers på båten og på Jensens Bøfhus før vi reiser hjem på søndagen må dere selv betale. Buffet på båten kan bli inkludert i prisen, men det må jeg komme tilbake til etterhvert.

Det vil være mulighet for å reise ned på både torsdags ettermiddag og på fredags morgen. Vi reiser hjem samtidig på søndag kveld alle sammen.

Det er to hovedmål med turen. Det sosiale er det absolutt viktigste. Deretter er det et mål å komme i form til sesongen, med mange mil i bena - alt etter ambisjonsnivå.

Hiv dere med da vel, og meld dere på 😀😁 dette blir gøy. Påmelding må være bindende, da det er meg som privatperson som står for alt av bestilling og bærer ansvaret. Dersom du vil være med send meg en sms til 48891854, eller en epost til Rune.myrmell@powermail.no med navn, telefonnummer, alder på tidspunktet vi reiser og om du vil reise på torsdag eller fredag. Betaling kommer jeg tilbake til senere.

Hilsen Rune

P.s. Huset ligger på Øst-kysten i nærheten av Randers. Det betyr at det er kun mot nord-øst vi ikke kan sykle. Ellers kan vi sykle i alle himmelretninger 😀🚵🏿🚴
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.