Vil du bli med til Danmark

Danmarkstur 2016


" />
Fra Rune Myrmell har vi fått følgende glad melding:

Hei alle sammen.
Det vil også på våren i 2016 bli arrangert Danmarkstur. Dette er en treningshelg som skal ha det sosiale som hovedmål. I år var det 27 deltakere 😀. Jeg ønsker meg minst like mange deltakere i 2016.
Jeg kommer tilbake med mer informasjon etterhvert, utover høsten, men sett allerede nå av helgen 14-17. April. Det vil være mulig å dra nedover både på torsdag og fredag.
Ha en god sommer videre
😎
Mvh Rune

Hei igjen alle sammen!

Det begynner å nærme seg jul 😀 og jeg lovde dere mer informasjon om vårens sosiale treningsstur til Danmark før jul. Turen vil bli lagt til helgen 10.-12. april, og jeg tar sikte på at vi drar til samme plass som i fjor - nærmere bestemt Rønbjerg strand feriesenter. Vi drar fredag morgen klokken 08.00 med Color Line og returnerer på søndag klokken 20.45. Dette skal være en sosial tur, der vi sykler sammen og har det sosialt. Vi deler oss etterhvert opp i to til tre grupper avhengig av hvor langt vi ønsker å sykle. Våren 2014 deltok 17 syklister, og etter tilbakemeldingene var alle godt fornøyd med turen. Jeg håper at vi kan få til en like bra tur til våren også. Prisen blir 1500,- per person og dette inkluderer minst båttur, bensinutgifter og opphold. Det kan veldig godt tenke seg at pengene vil kunne dekke mer enn dette, men det kommer jeg tilbake til. I vår dekket pengene også tre måltider på turen. Hva pengene dekker er avhengig av flere forhold, evt. Prisstigning, hvor mange som melder seg på osv.

Det har vært god respons fra dere så langt, men som nevnt tidligere har det ikke vært bindende påmelding før nå. For å være sikre på å få til en tur den helgen vi ønsker, er jeg nødt til å sette fristen tidlig i januar, til den 4.januar. Innen den dato MÅ 1500,- være satt inn på konto: 2801.27.95965 - husk å merke innbetalingen med navn.(Bakgrunnen for dette kravet er at jeg ikke har anledning til å legge ut for de som ikke har betalt innen datoen.) I tillegg må dere sende en Mail med navn, fødselsdato, telefonnummer og mailadresse dere kan nås på for mere informasjon. Påmeldingen er bindende, og pengene vil ikke bli refundert dersom dere ikke kan delta. Dersom dere ikke kan delta på grunn av sykdom vil en reiseforsikring kunne dekke dette for dere.

Denne turen er åpen for alle syklister på Sørlandet, men er spesielt ment for syklister fra vårt distrikt - Mandal, Marnardal, Lyngdal, osv. De som ønsker det kan ta med seg kone/mann/kjæreste om ønskelig. Dette selv om de ikke skal sykle. Prisen blir den samme for de også.

Håper på stor respons.

Mvh

Rune Myrmell


Levert avIdrettenOnline